KZact Global (M) Sdn. Bhd

Kami menyediakan produk penjagaan diri, luaran mahupun dalaman. KZact Global juga menjalankan perniagaan berteraskan MLM “tulen” & membantu usahawan-usahawan mengubah hidup ke satu peringkat yang lebih baik.

Dari Meja CEO
K-Zact Global

Salam sejahtera warga KZact yang dihormati.

Pertama-tamanya bersyukur kita ke hadrat Allah SWT. Diatas Limpah dan KurniaNya.. Selamat datang ke dunia MLM tulen KZact Global (M) Sdn. Bhd. Di kesempatan ini saya ingin merakamkan jutaan tahniah dan terima kasih kerana anda telah membuat satu pilihan yang bijak lagi betul dengan menyertai KZact Global (M) Sdn.Bhd.

Mampukah kita bersama melakukannya?

In Syaa Allah kita mampu melaksanakan nya selagi kita menanamkan prinsip-prinsip dan budaya murni seperti kerjasama , bersatu hati didalam membina impian. Justeru itu kami telah menyediakan rangkaian produk yang berkualiti dengan harga mampu milik disamping pelan pemasaran yang mudah dicapai lagi lumayan. Kami begitu komited dan percaya 100% bahawa selagi anda menetapkan matlamat anda pasti akan mencapainya , bagi pihak kami dengan gabungan pengalaman bergabung melebihi 60 tahun didalam industri MLM tulen ia nya akan menjadi mudah untuk direalisasikan. Akhir kata dari saya marilah kita sama-sama merealisasikan impian agar menjadi satu kenyataan Terima kasih.

Yang benar,


Kamarulzaman bin Jailan

CEO KZact Global (M) Sdn.Bhd.

Ibu Pejabat

NO. B12 - B15, Medan Niaga PKNP, Kempadang Perdana 1, 25150 Kuantan, Pahang

Cawangan

No A13, Jalan IM2/1 Gerai Pasdec Makmur Fasa 1, Bandar Indera Mahkota 2, 25200 Kuantan Pahang (opposite Masjid IM2)